Megjelent a Társadalombiztosítási és bérügyi kalauz 2020!

A Társadalombiztosítási és bérügyi kalauz – 2020 megjelenését ezúttal is az évről-évre folyamatosan változó jogszabályok, illetve a tanfolyamok hallgatói és a már szakmában dolgozók folyamatos érdeklődése, a könyv iránti igénye tette szükségessé.

A jelentősen átdolgozott kiadvány valamennyi, mind a 2020. január 1-étől, mind pedig a 2020 júliusától életbe lépő változásokat tartalmazza, így még több segítséget nyújt a felkészülésben a különböző időpontokban szakmai vizsgára készülőknek, illetve a már végzett szakembereknek a mindennapi munkavégzésben.

A hatodik alkalommal megjelenő kalauz szerzői mindezeket, valamint a szakmai fórumokon elhangzott kérdéseket figyelembe véve egészítették ki és dolgozták át a legújabb kiadást.

A Társadalombiztosítási és bérügyi kalauz – 2020 most is bemutatja a társadalombiztosítás alapelveit, történeti kialakulásának fontosabb állomásait, tárgyalja az egészségbiztosítási, a szociális és a családtámogatási ellátások alapfogalmait, a társadalombiztosítási nyugellátást, valamint azok funkcióit, jogosultsági feltételeit és igényérvényesítési szabályait. Emellett a munkajogi és adózási szabályokat is részleteiben ismerteti.

A kalauz átfogó jellegű, nemcsak valamennyi aktuális változást, hanem azok gyakorlati alkalmazását is bemutatja. Az elméleti anyag megértését és elsajátítását magyarázatokkal ellátott példákkal segíti. Tartalmazza mindazokat az ismereteket, amelyek a társadalombiztosítási ügyintéző, bérügyintéző rész-szakképesítés bérügyi szakfeladatok, társadalombiztosítási szakfeladatok, társadalombiztosítási és bérügyi közös feladatok moduljaival kapcsolatos követelményekhez szükségesek.

A kalauz szerkezete lényegesen megváltozott a 2020-ban lépcsősen – január 1-jétől, illetve július 1-jétől – hatályba lépő új szabályok miatt. A kiadványban így külön kiemelve mutatjuk be, mikor és milyen formában lépnek ezek a változások életbe.

A 2020-as év folyamán többek között új, egységes társadalombiztosítási járulékot vezetnek be, változások lesznek a munkát vállaló nyugdíjasokra vonatkozó szabályokban, illetve az adózást érintő kötelezettségekben.

A kötet szerzői:

Farkasné Gondos Krisztina – társadalombiztosítási szakember, adótanácsadó, oktató (pénzellátás, családtámogatás) és

Barabás Miklós – társadalombiztosítási szakember, közgazdász, adótanácsadó, oktató (járulék, adó, bér, munkajog).

Terveink szerint a Társadalombiztosítási és bérügyi kalauz – 2020 február első felében jelenik meg.

Ára: 9820 Ft

A kiadvány

  • megvásárolható a kiadóban:
    1133 Budapest, Pannónia utca 64/a. 7/34.

FONTOS! Amennyiben személyesen kíván vásárolni a kiadóban, kérjük, hogy előzetesen feltétlenül egyeztessen időpontot a

06-30-204-1934-es számon!

  • vagy megrendelhető a rendeles@abovo.hu e-mail címen. Az adott névre és címre díjbekérőt küldünk, az utalás beérkezése után postázzuk a könyvet. Postaköltség: 1.590 Ft/db.

A cég névre kért számláknál az adószámot kérjük megadni!

Minden adatukat a GDPR szabályozásoknak megfelelően kezeljük!