Társadalombiztosítási és bérügyi kalauz – 2019

minttanu_boritoweb_nagy

Farkasné Gondos Krisztina – Barabás Miklós

Társadalombiztosítási és bérügyi kalauz – 2019 •

Szakkönyv •
Szerkesztő: Pataki Judit •
Borító: Vass Ákosné Török Szonja •
papír kötés •
A/4 méret •
Terjedelem: 276 oldal •
ISBN: 978-615-5640-37-7 •
2019 •

 

A Társadalombiztosítási és bérügyi kalauz – 2019 megjelenését is a jogszabályok jelentős változása, illetve a hallgatók és a már szakmában dolgozók folyamatos érdeklődése, a könyv iránti igénye tette szükségessé.

Az ötödik alkalommal megjelenő kalauz szerzői mindezeket, valamint a szakmai fórumokon elhangzott kérdéseket figyelembe véve egészítették ki és dolgozták át a 2019-es kiadást. A teljesen átalakult fejezetek, az új és kibővített változat még több segítséget nyújt a szakmai vizsgára való felkészülésben és a már végzett szakemberek mindennapi munkavégzésében is.

A Társadalombiztosítási és bérügyi kalauz – 2019 bemutatja a társadalombiztosítás alapelveit, történeti kialakulásának fontosabb állomásait és szervezeti rendszerét, tárgyalja az egészségbiztosítási, a szociális és a családtámogatási ellátások alapfogalmait, a társadalombiztosítási nyugellátást, valamint azok funkcióit, jogosultsági feltételeit és igényérvényesítési szabályait. Emellett a munkajogi és adózási szabályokat is részleteiben ismerteti. Új elemként bekerült a 2019-es kiadásba a KIVA adózási szabályait ismertető fejezet is.

A kalauz átfogó jellegű, nemcsak valamennyi aktuális változást, hanem azok gyakorlati alkalmazását is végigköveti. Az elméleti anyag megértését és elsajátítását magyarázatokkal ellátott példákkal segíti. Tartalmazza mindazokat az ismereteket, amelyek a társadalombiztosítási ügyintéző, bérügyintéző rész-szakképesítés bérügyi szakfeladatok, társadalombiztosítási szakfeladatok, társadalombiztosítási és bérügyi közös feladatok moduljaival kapcsolatos követelményekhez szükségesek.

A saját jogú nyugdíjas munkavállalók foglalkoztatása és az ezzel kapcsolatos új feladatok megértése, a szociális hozzájárulási adó átalakulása és az egészségügyi hozzájárulás megszűnésének következményeire is választ ad a kiadvány.

A kötet szerzői:
Farkasné Gondos Krisztina – társadalombiztosítási szakember, adótanácsadó, oktató (pénzellátás, családtámogatás) és
Barabás Miklós – társadalombiztosítási szakember, közgazdász, adótanácsadó, oktató (járulék, adó, bér, munkajog).

Ár: 7950 Ft

Kedves megrendelők és érdeklődők!

Nagyon sokan megrendelték és érdeklődtek a kiadványról. Kérjük, hogy az alábbiak közül mindenki a magára vonatkozót vegye figyelembe!

Fontos! A cég névre kért számláknál az adószámot kérjük megadni!

  • Aki megrendelte a kiadványt számlázási és postázási címmel, annak február 15-e után fogjuk elküldeni a díjbekérőt. Az utalás beérkezése után postázzuk a könyvet. A megjegyzés rovatba a díjbekérő számát kérjük feltüntetni. (Postaköltség: 1.405 Ft/db).
  • A kiadvány megvásárolható a kiadóban:
    1133 Budapest, Pannónia utca 64/a. 7/34.
    Hétfő-péntek: 10 és 15 óra között,
  • vagy megrendelhető a rendeles@abovo.hu e-mail címen. Az adott névre és címre díjbekérőt küldünk, az utalás beérkezése után postázzuk a könyvet.Postaköltség: 1.405 Ft/db.Barabás Miklós Munkaügyi útmutató és bérszámfejtési példatár – 2019 legújabb kötetének megjelenése: 2019. májusában.Minden adatukat a GDPR szabályozásoknak megfelelően kezeljük!