Társadalombiztosítási és bérügyi kalauz – 2021

Farkasné Gondos Krisztina – Barabás Miklós

Társadalombiztosítási és bérügyi kalauz – 2021 •
Szerkesztő: Pataki Judit •
Borító: Hollós János •
Kötés: puhakötés •
Terjedelem: 264 oldal •
ISBN: 978-615-5640-49-0 

2021 •

 

A Társadalombiztosítási és bérügyi kalauz – 2021 megjelenését ezúttal is az évről-évre folyamatosan változó jogszabályok, illetve a képzések hallgatói és a már szakmában dolgozók folyamatos érdeklődése, a könyv iránti igénye tette szükségessé.

A kiadvány valamennyi, a 2021. január 1-étől életbe lépő változást tartalmazza, és kitér a veszélyhelyzet miatt (átmenetileg) alkalmazandó jogszabályokra is. A hetedik alkalommal megjelenő kalauz szerzői mindezeket, valamint a szakmai fórumokon elhangzott kérdéseket figyelembe véve egészítették ki és dolgozták át a legújabb kiadást.
A Társadalombiztosítási és bérügyi kalauz – 2021 most is bemutatja a társadalombiztosítás alapelveit, történeti kialakulásának fontosabb állomásait, tárgyalja az egészségbiztosítási, a szociális és a családtámogatási ellátások alapfogalmait, a társadalombiztosítási nyugellátást, valamint azok funkcióit, jogosultsági feltételeit és igényérvényesítési szabályait. Emellett a munkajogi és adózási szabályokat is részleteiben ismerteti.
A kalauz átfogó jellegű, nemcsak valamennyi aktuális változást, hanem azok gyakorlati alkalmazását is bemutatja.
A Társadalombiztosítási és bérügyi kalauz – 2021 egyedülálló módon nemcsak az elméleti anyag megértését segíti, hanem magyarázatokkal ellátott nagyszámú példát is bemutat, és részletesen levezeti ezek pontos megoldását.
A kiadvány teljes egészében tartalmazza a 2021-ben induló új szakmajegyzékben jóváhagyott „Munkaerőgazdálkodási társadalombiztosítási ügyintézői képzés” tananyagát is!

 

A kötet szerzői: Farkasné Gondos Krisztina – társadalombiztosítási szakember, adótanácsadó, oktató (pénzellátás, családtámogatás) és
Barabás Miklós – társadalombiztosítási szakember, közgazdász, adótanácsadó, oktató (járulék, adó, bér, munkajog)

Ár: 10 500 Ft

A kötet már megrendelhető a rendeles@abovo.hu email címen!
Az adott névre és címre díjbekérőt küldünk, az utalás beérkezése után küldjük a könyvet.
A könyv ára: 10 500 Ft + postaköltség.
Személyes átvételre egyelőre nincs lehetőség.

Minden adatukat a GDPR szabályozásoknak megfelelően kezeljük!